EYT ne zaman çıkacak, son durum nedir? EYT düzenlemesi için son rötuşlar yapılıyor!

Emeklilikte Yaşa Takılan milyonlarca vatandaş, EYT nedir, ne zaman çıkacak, EYT şartları nelerdir? gibi soruları araştırıyor. Dün konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Bilgin'in "EYT sorununu çözüyoruz" sözleri EYT düzenlemesi için son rötuşlar yapılıyor dedirtti. Türkiye modelinin uygulanacağı EYT düzenlemesinde merak edilen herşeyi haberimizde derledik. İşte detaylar...

EYT ne zaman çıkacak, son durum nedir? EYT düzenlemesi için son rötuşlar yapılıyor! - Sayfa 1

EYT son dakika gelişmeleri yine en çok araştırılan konuların başında geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in EYT yasası için yaptığı açıklamalarda Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. Peki, EYT çıktı mı, kimleri kapsayacak?, EYT nedir, hangi formül kullanılacak

119
EYT ne zaman çıkacak, son durum nedir? EYT düzenlemesi için son rötuşlar yapılıyor! - Sayfa 2

"EYT SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ"

Bakan Vedat Bilgin, “Sorunların çözümü için tedbirler alıyoruz. Asgari ücreti önceki yıla göre yüzde 80 arttırdık. Önümüzdeki dönem içerisinde Sözleşmeli Personel ve EYT sorununu çözüyoruz. Dosya dosya açarak çözeceğiz. Türkiye’nin emekçileri endişe etmesin. Türk devleti sosyal bir devlettir. Büyük Türkiye yolunda daha emin adımlar ile yürüyeceğiz” diye konuştu.

219
EYT ne zaman çıkacak, son durum nedir? EYT düzenlemesi için son rötuşlar yapılıyor! - Sayfa 3

BAKAN NEBATİ'DEN SON DAKİKA EYT AÇIKLAMASI 

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve öğretmenlerle ilgili düzenlemeler konusunda ilgili bakanlıklarla koordineli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

319
EYT ne zaman çıkacak, son durum nedir? EYT düzenlemesi için son rötuşlar yapılıyor! - Sayfa 4

"MASADA SADECE BİR EYT FORMÜLÜMÜZ VAR"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT son durum ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. "Hollanda, Almanya modellerinden bahsediliyor, bunlar doğru değil. Masamızda sadece bir tane EYT formülü var. Kamuoyunda konuşulan modeller doğru değil. Biz zaten 62 yaşında çalışanları emekli ediyoruz" ifadelerini kullandı.

419