EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? EYT'de dikkat çeken asgari ücret detayı

EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? gibi sorular gündemdeki yerini koruyor. Çalışma ve Sosal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in EYT için tek bir formül üzerinde durulduğunu açıklamıştı. Son olarak EYT'de asgari ücret detayı dikkat çekti. İşte EYT hakkında merak edilen her şey...

EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? EYT'de dikkat çeken asgari ücret detayı - Sayfa 1

EYT son dakika gelişmeleri ,milyonlarca vatandaşlar tarafındna merak ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi çalışmalarının aralık ayı civarında biteceğini belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, tek model üzerinde durduklarını duyurmuştu. EYT için masadaki formüller takip edilirken asgari ücret detayı göze çarptı. Peki, EYT çıkacak mı, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapısıyor, şartları nelerdir? İşte tüm detaylar..

120
EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? EYT'de dikkat çeken asgari ücret detayı - Sayfa 2

Prim ve sigortalılık sürelerini tamamlayan fakat 1999 yılında getirilen yaş koşuluna takılan milyonlarca SSK ve Bağ-Kur'lu EYT haberini bekliyor. Peki EYT' son durumu haberimize derledik

220
EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? EYT'de dikkat çeken asgari ücret detayı - Sayfa 3

EYT'DE ASGARİ ÜCRET DETAYI: İLK MAAŞLAR ŞUBAT'TA!

Ekim ayı itibarıyla başlayacak bütçe görüşmelerinin Aralık ayında belli olması beklenirken asgari ücret zam görüşmeleri de başlayacak. 2023 Asgari ücret zammı için Ocak ayı işaret edilirken EYT'lilerin Şubat ayında ilk maaşları alması bekleniyor.

320
EYT nedir, ne zaman çıkacak? EYT kimleri kapsıyor, şartları nelerdir? EYT'de dikkat çeken asgari ücret detayı - Sayfa 4

"EYT SORUNUNU ÇÖZÜYORUZ!"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT son durum hakkında son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Bilgin, "Sorunlar olduğunu ve bunların çözüleceğini belirten Bilgin, “Sorunların çözümü için tedbirler alıyoruz. Asgari ücreti önceki yıla göre yüzde 80 arttırdık. Önümüzdeki dönem içerisinde sözleşmeli personel ve EYT sorununu çözüyoruz. Dosya dosya açarak çözeceğiz. Türkiye’nin emekçileri endişe etmesin. Türk devleti sosyal bir devlettir. Büyük Türkiye yolunda daha emin adımlar ile yürüyeceğiz” idadelerini kullandı.

420