EYT, nedir ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? EYT formülü netleşiyor

EYT'de son durum Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından araştırılıyor. EYT masasında Türkiye modelinin uygulanacağını söyleyen Bakan Bilgin son olarak EYT sorununun çözümüne ilişkin açıklamada bulundu. Peki EYT, nedir ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? İşte detaylar... 

EYT, nedir ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? EYT formülü netleşiyor - Sayfa 1

Emeklilikte Yaşa Takılanlar, EYT son durum nedir, EYT şartları nelerdir, ne zaman çıkacak? gibi soruları merak ediyor. Prim ve sigortalılık sürelerini tamamlayan milyonlarca emekli adayı EYT yasasını bekliyor. EYT'liler Yeni Türkiye modeli ile kadınlar 50, erkekler 55 yaşında emekli olabilme şansını elde edebilecek. İşte, 2022 EYT son dakika gelişmeleri...

121
EYT, nedir ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? EYT formülü netleşiyor - Sayfa 2

Daha önce Türkiye modeli üzerinde durulduğunu açıklayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT sorununu çözeceklerini açıkladı. 

221
EYT, nedir ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? EYT formülü netleşiyor - Sayfa 3

BAKAN BİLGİN'DEN EYT AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT son durum hakkında son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Bilgin, "Sorunlar olduğunu ve bunların çözüleceğini belirten Bilgin, “Sorunların çözümü için tedbirler alıyoruz. Asgari ücreti önceki yıla göre yüzde 80 arttırdık. Önümüzdeki dönem içerisinde sözleşmeli personel ve EYT sorununu çözüyoruz. Dosya dosya açarak çözeceğiz. Türkiye’nin emekçileri endişe etmesin. Türk devleti sosyal bir devlettir. Büyük Türkiye yolunda daha emin adımlar ile yürüyeceğiz” idadelerini kullandı.

321
EYT, nedir ne zaman çıkacak, şartları nelerdir? EYT formülü netleşiyor - Sayfa 4

BAKAN NEBATİ'DEN EYT SON DURUM AÇIKLAMASI!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, sosyal medya hesabı üzerinden Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve öğretmenlerle ilgili düzenlemeler konusunda ilgili bakanlıklarla koordineli çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

421