Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliği geri aldı! Fenerbahçe 4-0 Hatayspor

Ligde son 2 maçta alınan yenilgi, Fenerbahçe'de liderliğe mâl olmuştu. Hatayspor karşısına yeni bir seri başlatmak için çıkan Sarı-Lacivertliler taraftarı önünde rahat kazandı. Kanarya iki golün iptal edildiği, iki topun çizgiden çıktığı maçı dört golle kazandı. Kanarya'ya maç fazlasıyla liderliği getiren golleri; Joshua King, Michy Batshuayi, Serdar Dursun ve Gustavo Henrique attı.

Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliği geri aldı! Fenerbahçe 4-0 Hatayspor - Sayfa 1

Ligde son 2 maçta alınan yenilgi, Fenerbahçe'de liderliğe mâl olmuştu. Hatayspor karşısına yeni bir seri başlatmak için çıkan Sarı-Lacivertliler taraftarı önünde rahat kazandı.  

115
Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliği geri aldı! Fenerbahçe 4-0 Hatayspor - Sayfa 2

Kanarya iki golün iptal edildiği, iki topun çizgiden çıktığı maçı dört golle kazandı. Kanarya'ya maç fazlasıyla liderliği getiren golleri; Joshua King, Michy Batshuayi, Serdar Dursun ve Gustavo Henrique attı.
 

215
Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliği geri aldı! Fenerbahçe 4-0 Hatayspor - Sayfa 3

Fenerbahçe için çok iyi başlayan sezon, Dünya Kupası öncesinde Giresun, sonrasında da Trabzonspor mağlubiyetleriyle bir anda sıkıntıya girmişti. Liderliği ezeli rakibi Galatasaray 'a kaptıran Sarı-Lacivertliler, Hatayspor karşısına yara sarmak ve yeni bir seri başlatmak için çıktı. Attığı 36 golle ligin en skorer takımı olan Kanarya, efsanesi Volkan Demirel'in ekibi Hatayspor'u da dört golle geçti.

 

315
Fenerbahçe maç fazlasıyla liderliği geri aldı! Fenerbahçe 4-0 Hatayspor - Sayfa 4

Maça Güney ekibi hızlı başladı. 7'de Saba Lobjanidze karşı karşıya kaçırdı, 9'da El Kaabi golü buldu ancak gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 20'de Fenerbahçe, Joshua King'in kafa golüyle öne geçti. 26'da Michy Batshuayi farkı ikiye çıkarttı ve bir anda Kanarya vitesi yükselterek rahatladı. 

415