Fenerbahçe taraftarı merakla bekliyordu; Arda Güler için anlaşma sağlandı

Fenerbahçe, genç yıldızı Arda Güler için anlaşma sağladı. Başkan detayları "Belirtilen rakamlar üç aşağı beş yukarı doğru" sözleriyle açıkladı.

Fenerbahçe taraftarı merakla bekliyordu; Arda Güler için anlaşma sağlandı - Sayfa 1

Fenerbahçe 'de Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin genç yıldızı performansıyla Avrupa'nın yakın takibinde yer alıyor. 17 yaşındaki 10 numara için sarı lacivertliler anlaşma sağladı. Detayları başkan açıkladı.

111
Fenerbahçe taraftarı merakla bekliyordu; Arda Güler için anlaşma sağlandı - Sayfa 2

2019'DA ALTYAPIYA GELDİ

FenerbahçeGençlerbirliği altyapısından Arda Güler'i Şubat 2019'da kadrosuna kattı. Sarı lacivertlilerde Altyapı Oyuncu İzleme Birimi Sorumluluğu yaptığı dönemde Arda'nın kadroya katılmasında büyük emeği olan Serhat Pekmezci, genç yıldızın transfer edilmesinde başkan Ali Koç'un büyük emeğinin olduğunun altını çizmişti. 

211
Fenerbahçe taraftarı merakla bekliyordu; Arda Güler için anlaşma sağlandı - Sayfa 3

Sarı lacivertlilere imza attıktan 1 sene sonra U16 takımına yükseldi. 13 Ocak 2021'de de U19 takımında boy gösterdi. U19 takımıyla çıktığı 22 maçta 10 gol 7 asistlik performansla göz doldurdu. O sezon 2 Süper Lig maçında kadroya da dahil edildi ancak süre alamadı. 

311
Fenerbahçe taraftarı merakla bekliyordu; Arda Güler için anlaşma sağlandı - Sayfa 4

Geçen sezon Fenerbahçe A Takımı ile UEFA Avrupa Ligi elemelerinde HJK Helsinki ile oynanan maça çıkarak ilk müsabakasına çıkmış oldu. Ardından ilk Süper Lig karşılaşmasına 22 Ağustos 2021'de Antalyaspor karşısında çıktı. Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile ilk maçlarına çıkan genç yıldız, sadece Fenerbahçe taraftarı değil Türk spor kamuoyundan da büyük destekler aldı. 

411