Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Ali Koç'un istediği olmadı, masadan kalktı

FENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Son olarak Youssef En-Nesyri'yi kadrosuna katan sarı - lacivertlilere transferde kötü haber geldi. Yıldız isim transfer teklifini yükseltince Ali Koç yönetimi masadan kalktı. İşte detaylar...

Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Ali Koç'un istediği olmadı, masadan kalktı - Sayfa 1

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, yeni sezon öncesinde takımıyla hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertli yönetim ise, tecrübeli hocasının direktifleri doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ediyor.
 

112
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Ali Koç'un istediği olmadı, masadan kalktı - Sayfa 2

Fenerbahçe, Mourinho'nun gözdelerinden olan Allan Saint-Maximin'i renklerine katarak önemli bir transfere imza atmıştı. Fransız oyuncu, bu sezon kiralık olarak Sarı-Lacivertli formayı giyecek.
 

212
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Ali Koç'un istediği olmadı, masadan kalktı - Sayfa 3

Mourinho'nun transferdeki 1 numarası olan En Nesyri, 4 yıllık sözleşmeye imzasını attı ve takımla çalışmalarına başladı.
 

312
Fenerbahçe'ye transferde kötü haber! Ali Koç'un istediği olmadı, masadan kalktı - Sayfa 4

Türk futbol tarihinin şu ana kadarki en fazla bonservis ödenen oyuncusu Galatasaray’ın UEFA Kupası’nı kazandıktan sonra 17 milyon Euro’ya kadrosuna kattığı Mario Jardel’di. En-Nesyri tam 24 yıl sonra bu rekoru kırdı.
 

412