Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması! Vitor Pereira sözleri

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, kariyerine dair önemli ifadeler kullandı. Transferine de değinen Ferdi Kadıoğlu, oynadığı pozisyonun değişimiyle ilgili Vitor Pereira vurgusu yaptı.

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması! Vitor Pereira sözleri - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Hollanda basınından Voetbal International'a konuştu.

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması! Vitor Pereira sözleri - Sayfa 2

Fenerbahçe'ye geliş süreci, Türk Milli Takımı tercihi ve transferine değinen Ferdi Kadıoğlu, Vitor Pereira'ya da ayrı parantez açtı.

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması! Vitor Pereira sözleri - Sayfa 3

Hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili konuşan milli futbolcu, "Hakkımda çıkan transfer haberlerinin bu kadar pozitif olması güzel ama ben transferle değil esas olarak Fenerbahçe ve bu sezonla ilgileniyorum. Ligde şampiyon olmak, kupayı kazanmak ve Avrupa'da performans göstermek istiyoruz. Ondan sonra da Avrupa Şampiyonası geliyor." dedi.

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması! Vitor Pereira sözleri - Sayfa 4

Spora çocuk yaşlarda başladığını ve futbol ile tenis arasında seçim yapmak zorunda kaldığını aktaran Kadıoğlu, "Spor küçük yaşlardan beri içimdeydi. Spor için yaşama disiplinini annemden, futbol sevgisini de babamdan aldım. Çocukken tenise karşı da büyük bir yeteneğim vardı ve onu da üst düzeyde oynadım. Ülkenin her yerinde turnuvalara katıldım. Küçük bir çocuktum ve omzumda o büyük tenis çantalarından biriyle spor merkezine giderdim. Sonunda futbol ve tenis arasında bir seçim yapmak zorunda kaldım." şeklinde konuştu.