Fernando Muslera'nın kırmızı kartı gündem oldu!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys engeline takıldı ve Devler Ligi'ne erken veda etti. Sarı-kırmızılıların vedası Avrupa'da gündem oldu. Öte yandan Uruguay ve ABD'de Fernando Muslera'nın kırmızı kartı hakkında haberler yer aldı.

Fernando Muslera'nın kırmızı kartı gündem oldu! - Sayfa 1

UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu rövanş maçında Galatasaray, Young Boys'u konuk etti. Rams Park'ta dolu tribünler önünde oynanan mücadele İsviçre ekibinin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

113
Fernando Muslera'nın kırmızı kartı gündem oldu! - Sayfa 2

İlk maçtan 3-2 mağlup ayrılan Galatasaray, bu sonucun ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne erken veda etti. Sarı-kırmızılı takımın vedası Avrupa basınında büyük ses getirdi.

213
Fernando Muslera'nın kırmızı kartı gündem oldu! - Sayfa 3

İsviçre basınından TIO'da yer alan haberde, "Galatasaray'ı ehlileştiren Young Boys, Şampiyonlar Ligi'ne kaldı. Patrick Rahmen'in öğrencileri İstanbul'da yoğunluk, cesaret ve kompaktlık açısından muhteşem bir performans sergiledi, tüm övgüyü hak etti" ifadeleri kullanıldı.

313
Fernando Muslera'nın kırmızı kartı gündem oldu! - Sayfa 4

Blick'te yer alan haberde Young Boys'un turu hak ettiği vurgulandı:

"Young Boys, İstanbul'da hak ederek turladı ve şimdi yeni Şampiyonlar Ligi'ni keşfedecek. Patrick Rahmen'in oyuncuları, kulübün tarihindeki en büyük başarılardan birine imza atarak Rams Park'taki yanardağı söndürmeyi başardı."

413