Fiat Doblo Trekking sonunda Türkiye'de satışta; Fiyat listesini kimse böyle beklemiyordu

Her modeli ülkemizde oldukça ilgi gören otomobil devi Fiat sonunda bekleyen bombasını patlattı. Fiat Doblo Trekking sonunda Türkiye’de satışa çıktı. Yeni model Fiat Doblo Trekking ile ilgili merak edilen en önemli konu ise fiyatı idi. İşte Fiat Doblo Trekking modelinin fiyatı…

Fiat Doblo Trekking sonunda Türkiye'de satışta; Fiyat listesini kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 1

Fiat Doblo'nun "Trekking" versiyonu, yenilenen özellikleri ile göz dolduruyor. 2000 yılında Tofaş’ın Bursa’daki fabrikasında üretilmeye başlanan Fiat Doblo, yenilenen “Trekking” versiyonu ile 209 bin 900 TL fiyatı ve 100 bin liraya 12 ay yüzde 0,89 faizli kredi seçeneği Türkiye'de satışa sunuldu.

121
Fiat Doblo Trekking sonunda Türkiye'de satışta; Fiyat listesini kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 2

Modelin Trekking versiyonu, birçok özelliği ile diğer Doblo'lardan ayrılıyor.

221
Fiat Doblo Trekking sonunda Türkiye'de satışta; Fiyat listesini kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 3

Aracın özelliklerinden bahsedecek olursak, 120 HP gücündeki 1.6 litrelik Multijet motor seçeneği ile tercih edilebilecek olan Doblo Trekking, zorlu yol koşullarına uygun yapısı, sürüş konforundan taviz vermeden sunduğu performans ile geçmiş yıllardaki başarılarını, yenilenmiş hali ile daha yukarıya taşımaya oldukça kararlı bir tasarıma sahip.

321
Fiat Doblo Trekking sonunda Türkiye'de satışta; Fiyat listesini kimse böyle beklemiyordu - Sayfa 4

Bunun yanı sıra 10mm yükseltilmiş gövdesi, çekiş kabiliyetlerini yukarı seviyeye taşıyan 'Traction Plus' özelliği ve dört mevsim lastikler ile konforlu bir sürüş sunacak olan model, özellikle de tasarım detaylarıyla da öne çıkıyor.

421