Fiat yaptığı kampanya ile rakiplerine fark attı; Bu fiyat bir daha gelmez

Fiat ekim ayı fiyat listesinin güncellenmesine sadece 6 gün kaldı. Ülkemizde en çok satışı yapılan otomobil markalarının başında yer alan Fiat sevilen modeli için inanılmaz bir kampanyaya imza attı ve 30 bin lira birden indirdi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen sıfır otomobil alacakları şöyle alalım…

Fiat yaptığı kampanya ile rakiplerine fark attı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 1

Fiat markası ülkemizde her ay en çok tercih edilen otomobil üreticisi olmayı başarıyor. Diğer markalara nazaran sıfır otomobil almak isteyen sürücülerin bütçesine daha uygun olan Fiat’ın Panda modeli ekim ayına özel 500 bin liranın altından satışa sunuldu. Kampanyanın bitmesine sayılı günler kala elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

115
Fiat yaptığı kampanya ile rakiplerine fark attı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 2

Dünya çapında yaşanan çip krizi, artan enflasyon ve daha birçok sebepten ötürü zamlanan otomobil fiyatları dudak uçuklatıyor. Kimi otomobil markaları zam üstüne zam yaparken kimileri de tüketicisine çeşitli fırsatlar ve indirimler sunuyor.

215
Fiat yaptığı kampanya ile rakiplerine fark attı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 3

Fiat da bu zor süreçte sürücülere el uzatan markaların arasında yer alıyor. Hepimizin bildiği gibi her ayın başında otomobil fiyatları güncelleniyor. F5HABER ekibi olarak her gün sizlere sunduğumuz otomobil markaları ve modellerinin arasından bugün, Fiat Panda’yı tanıtacağız.

315
Fiat yaptığı kampanya ile rakiplerine fark attı; Bu fiyat bir daha gelmez - Sayfa 4

Haydi gelin sizleri daha fazla bekletmeden Fiat Panda’nın kampanyalı fiyatını ve özelliklerini inceleyelim…

415