Fiat yine rakip tanımıyor: 379 bin liradan satıyor

Ağustos ayına girdiğimiz şu günlerde Fiat Egea güncel fiyat listesi ile karşınızdayız. Otomobil fiyatları yükselmeden araç sahibi olmak isteyenler için hazırladığımız Fiat Egea modellerinin fiyatlarına bakmanızda fayda var. Yayınlanan liste içerisinde en ucuz Fiat Egea 379.900 TL'den başlıyor. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Fiat yine rakip tanımıyor: 379 bin liradan satıyor - Sayfa 1

2022 Fiat Egea fiyatları kaçacak gibi değil. İşte otomobil piyasasının en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan 2022 Fiat Egea Ağustos ayı güncel fiyat listesi…

152
Fiat yine rakip tanımıyor: 379 bin liradan satıyor - Sayfa 2

Otomotiv üretiminde yaşanan aksamalar ve lojistik sorunlarının yanı sıra bir de döviz kurundaki yükseliş; fiyatlarda fahiş rakamların oluşmasına neden oluyor.

252
Fiat yine rakip tanımıyor: 379 bin liradan satıyor - Sayfa 3

Belirsizliğin sektörde yarattığı güvensiz ortam bulunurluk sıkıntısı ve fırsatçılık gibi sıkıntılarla mücadele eden otomobil pazarı zor bir dönemden geçiriyor.

352
Fiat yine rakip tanımıyor: 379 bin liradan satıyor - Sayfa 4

Bildiğiniz üzere hem sıfır hem de ikinci el otomobil piyasasında yaşanan gelişmeleri uzun bir süredir paylaşmaya devam ediyoruz. Bugün sizlerle beraber 2022 yılının lideri Fiat Egea'nın Ağustos ayı fiyat listesini hazırladık.

452