Fiyatı beklenenden çok daha ucuz oldu - Bu otomobil Türkiye'de üretilecek! Resmen tanıtıldı

Otomobil dünyasında son aylarda peş peşe yeni hamleler gelmeye devam ederken tüketicinin dikkatini çeken bir hamle ise büyük yankı uyandırdı. İşte Türkiye’de üretilecek ve beklenenden çok daha ucuza satılacak olan o model…

Fiyatı beklenenden çok daha ucuz oldu - Bu otomobil Türkiye'de üretilecek! Resmen tanıtıldı - Sayfa 1

Otomobil sektöründe son dönemde yaşanan dalgalanmalar, bazı markaların pazar paylarını önemli ölçüde etkilemiş durumda. Bu markalardan biri olan Mitsubishi, pazar payında yaşadığı düşüşle dikkatleri üzerine çekmişti.

111
Fiyatı beklenenden çok daha ucuz oldu - Bu otomobil Türkiye'de üretilecek! Resmen tanıtıldı - Sayfa 2

Ancak, Japon teknoloji devi bu durumu düzeltmek için Renault ile iş birliğine gitme kararı aldı. İş birliğinin ilk ürünü olan ASX modeliyle başlayan süreç, şimdi de yeni Mitsubishi Colt ile devam ediyor.

211
Fiyatı beklenenden çok daha ucuz oldu - Bu otomobil Türkiye'de üretilecek! Resmen tanıtıldı - Sayfa 3

Yeni Mitsubishi Colt modeli, Renault Clio ile önemli benzerliklere sahip olarak karşımıza çıkacak. Clio'nun ikiz kardeşi gibi görünen Colt, aynı motor seçeneklerini sunacak ve üretimi Bursa'da gerçekleştirilecek.

311
Fiyatı beklenenden çok daha ucuz oldu - Bu otomobil Türkiye'de üretilecek! Resmen tanıtıldı - Sayfa 4

Bu iş birliğiyle birlikte Mitsubishi, maliyetleri düşürerek rekabet gücünü artırmayı hedefliyor. Ayrıca, Renault'nun teknolojik altyapısını kullanarak daha modern ve çevre dostu otomobiller üretmeyi planlıyor.

411