Fred, Dzeko, Oosterwolde değil yıldız isme özel mesaj! Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi...

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de yıldız oyuncu, Galatasaray’a karşı Jose Mourinho’nun en önemli kozu olacak. Portekizli teknik adam, Galatasaray'ı imha planını hazırladı ve kilit oyuncusunu belirledi. Hücum organizasyonlarında başrolü ve saha içindeki liderlik görevini vereceği yıldızıyla dev müsabakanın kilidini çözerek sahadan 3 puanla ayrılmanın hayalini kuruyor.

Fred, Dzeko, Oosterwolde değil yıldız isme özel mesaj! Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi... - Sayfa 1

Süper Lig’de bu hafta nefeslerin tutulacağı Fenerbahçe - Galatasaray karşılaşması öncesi ev sahibinin hocası Jose Mourinho, tüm planlarını 3 puan üzerine yaptı.
 

114
Fred, Dzeko, Oosterwolde değil yıldız isme özel mesaj! Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi... - Sayfa 2

Mourinho’nun, oyun planında en önemli oyuncusu olarak, son dönemin formda ismini belirlediği öğrenildi. İşte tüm detaylar...
 

214
Fred, Dzeko, Oosterwolde değil yıldız isme özel mesaj! Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi... - Sayfa 3

Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ile oynayacağı maçının hazırlıklarını dün sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mourinho yönetimindeki antrenmanın taktik ağırlıklı geçtiği bildirildi.
 

314
Fred, Dzeko, Oosterwolde değil yıldız isme özel mesaj! Mourinho Galatasaray karşısında ilk 11'i belirledi... - Sayfa 4

İdman sonrasında ise Başkan Ali Koç ile Asbaşkan Acun Ilıcalı’nın, teknik ekip ve oyuncularla bir araya gelerek, derbi öncesi başarı dileklerinde bulundukları belirtildi.
 

414