Fred ve Amrabat sonrası kadro dışı kaldı! Avrupa devi Mourinho'dan milli yıldızı istedi

FENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezondan bu yana sarı-lacivertli formayla gösterdikleri performansla adlarından söz ettiren pek çok oyuncuya Avrupa'dan talipler kapıdaydı. Bunlardan biri de mili yıldız. Benfica, Atletico Madrid derken İsmail Yüksek'e bir Avrupa daha devi kancayı taktı. Ellini çabuk tutan o kulüp teknik direktör Jose Mourinho ile de direkt temasa geçti. İşte detaylar.

Fred ve Amrabat sonrası kadro dışı kaldı! Avrupa devi Mourinho'dan milli yıldızı istedi - Sayfa 1

Lige verilen milli arada takımda kalan oyuncularla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de, bir yandan da sıcak gelişmeler yaşanıyor.
 

Fred ve Amrabat sonrası kadro dışı kaldı! Avrupa devi Mourinho'dan milli yıldızı istedi - Sayfa 2

Son olarak sarı-lacivertlilerde gösterdiği performansla pek çok takımın ilgisini çeken İsmail Yüksek’in talipleri artıyor. Genç oyuncu Orkun Kökçü ve Kerem Aktürkoğlu’nun forma giydiği Benfica’nın gündemine girmişti.
 

Fred ve Amrabat sonrası kadro dışı kaldı! Avrupa devi Mourinho'dan milli yıldızı istedi - Sayfa 3

Ardından gündeme gelen iddialarda sadece Benfica'nın değil Marsilya ve Atletico Madrid de İsmail Yüksek'le yakından ilgilendiği belirtilmişti.
 

Fred ve Amrabat sonrası kadro dışı kaldı! Avrupa devi Mourinho'dan milli yıldızı istedi - Sayfa 4

Yönetmininde, Sofyan Amrabat’ın transferinin ardından oynama süresi azalan ve bazı maçlarda kulübede kalma ihtimali olan İsmail’in transferine sıcak baktığı ve ocak ayında gelecek teklifler doğrultusunda bu oyuncunun gitmesine izin verilebileceği gelen haberler arasındaydı.