Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası itiraf! Mertens'e kırmızı kart, net penaltıyı vermedi

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Fanatik yazarları Deniz Çoban'ın da yer aldığı yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Mehmet Türkmen ve ekibinin görev yaptığı Galatasaray - Alanyaspor maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Özellikle maç içerisinde kırmızı kart beklenen pozisyon ve penaltı şüphesi olan anlar ile alakalı görüşler dikkat çekti.

Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası itiraf! Mertens'e kırmızı kart, net penaltıyı vermedi - Sayfa 1

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, sahasında yoğunlaştığı Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar, ligdeki kayıpsız gidişatını sürdürürken karşılaşmadaki bazı pozisyonlar tartışmasına neden oldu. Mehmet Türkmen ve ekibinin görevdeki mücadelesinde özellikle kırmızı kart şüphesi olan operasyon ve penaltı beklenen anlar yoğun itirazlara neden oldu.
 

116
Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası itiraf! Mertens'e kırmızı kart, net penaltıyı vermedi - Sayfa 2

İŞTE KARŞILAŞMANIN TARTIŞMALI POZİSYONLARI
Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un Trio ekibi, Galatasaray - Alanyaspor maçındaki hakem kararlarını değerlendirdi. İşte Deniz Çoban, Bülent Yıldırım ve Bahattin Duran'ın yorumlarıyla ekrana yatırılan Galatasaray - Alanyaspor'un kazandığın isimlerin...

216
Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası itiraf! Mertens'e kırmızı kart, net penaltıyı vermedi - Sayfa 3

10. DAKİKADA MERTENS'İN ANTONIO AUGUSTO'YA MÜDAHALESİNDE HAKEMİN DEVAM KARARI DOĞRU MU? 
Deniz Çoban: Günün durumu olabilir.Bahattin Duran: Bence bu maçın durumu. Oyun devam etti.Deniz Çoban: Evet, oyuncular durdurdu.Bahattin Duran: Oyuncular durdurdu. Richard herhalde... Arkadaşının, Augusto'nun dünyasına gelen dirseği fark etti.

316
Galatasaray - Alanyaspor maçı sonrası itiraf! Mertens'e kırmızı kart, net penaltıyı vermedi - Sayfa 4

Bahattin Duran: Ben, kararımı veririm. Benim için Mertens'in yaptığı hareket, şiddetli bir hareket. Bunun karşılığı faulle birlikte kırmızı kart. Nedenini anlatayım. Yakın çekim de gelecek. Mertens, dirseğini silah olarak kullandı. Bu açı çok güzel. Mertens, bu oyuncudan bir kere çocuk olarak kaldı. Mertens, dönse ve bu dirsek yanlışlıkla gelse gelse göğüsten gelir. Mertens, sağ dirseğini kaldırdı ve bu ağırlığın çenesinin yanına vurdu. Bu bölge, çok tehlikeli bir bölgedir. El açıkken farklı düşünülür, yumruk sıkıldığında farklı düşünülür. Bu bölge, dirseğin ön tarafının herhangi bir bölümüne geldiğinde farklı yorum yapılır ama silah dediğimiz şu köşeye gelindiğinde farklı yorum yapılır. Benim için bu pozisyonda, çok net bir kırmızı kart. Mertens, dirseğini söylediğim gibi silah olarak kullandı.
 

416