Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi başlıyor! Okan Buruk'un suyu ısındı, Dursun Özbek'ten bomba hamle

Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray’da Fatih Terim dönemi yeniden başlıyor. Sarı kırmızılı takımın Okan Buruk yönetiminde sezona 5-0’lık Beşiktaş mağlubiyetiyle başlaması sonrası Fatih Terim adı anılmaya başlamıştı. Okan Buruk için bir kötü haber daha geldi. İşte detaylar...

Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi başlıyor! Okan Buruk'un suyu ısındı, Dursun Özbek'ten bomba hamle - Sayfa 1

Süper Lig’de üst üste iki sezon şampiyon olan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sezona 5-0’lık ağır bir Beşiktaş mağlubiyetiyle başladı ve Süper Kupa’yı ezeli rakibine kaptırdı. Ligde de 1-0 geriye düşülüp son dakikada kazanılan Hatayspor mücadelesi sonrası Okan Buruk’a eleştiriler artarken, Fatih Terim ismi yine gündeme geldi.
 

Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi başlıyor! Okan Buruk'un suyu ısındı, Dursun Özbek'ten bomba hamle - Sayfa 2

Galatasaray ile 1 UEFA Kupası, 8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası ve 4 Süper Kupa şampiyonluğu kazanan Fatih Terim’in adı her kötü dönemde zikredilir. Her ne kadar üst üste 2 şampiyonluk yaşamış olsa da Okan Buruk’un da en ufak kötü sonucunda Fatih Terim gündemi oluşmaya devam ediyor.
 

Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi başlıyor! Okan Buruk'un suyu ısındı, Dursun Özbek'ten bomba hamle - Sayfa 3

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’a ikinciliğin kaptırılması, Avrupa Ligi’nde Sparta Prag’a elenilmesi ve 10 kişi kalan Fenerbahçe’ye kendi sahasında kaybedilmesi sonrası Okan Buruk hedef haline gelmişti. Ancak sürprize izin vermeyip son hafta Konyaspor’u yenen Cimbom’da, üst üste ikinci kez şampiyonluk yaşayan Okan Buruk koltuğunu sağlama aldı.
 

Galatasaray'da 5. Fatih Terim dönemi başlıyor! Okan Buruk'un suyu ısındı, Dursun Özbek'ten bomba hamle - Sayfa 4

Bu sezon ise adeta kabus gibi başladı. Süper Kupa maçında Beşiktaş’a 5-0 mağlup olarak tarihi bir hezimet yaşayan Galatasaray’da Okan Buruk yoğun eleştiriler aldı.