Galatasaray'da bir oyuncunun kontratı feshediliyor! Okan hoca üstünü çizdi

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala sezonun son şampiyonu Galatasaray cephesinde kadroda düşünülmeyen tecrübeli oyuncunun sözleşmesini feshetme kararı alındı. Okan hoca hangi oyuncunun üstünü çizdi? İşte detaylar...

Galatasaray'da bir oyuncunun kontratı feshediliyor! Okan hoca üstünü çizdi - Sayfa 1

 Galatasaray birçok yıldızı kadrosuna katarken, bazı isimlerle de yolları ayırmayı başladı. Mauro Icardi'nin bonservisinin alınmasının yanı sıra, Hakim Ziyech, Wilfried Zaha, Tete, Kerem Demirbay, Ndombele ve Davinson Sanchez gibi isimler kadroya katıldı.
 

Galatasaray'da bir oyuncunun kontratı feshediliyor! Okan hoca üstünü çizdi - Sayfa 2

Geçen sezonu Nantes'ta kiralık geçiren Mostafa Mohamed, Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo, Pendikspor'a transfer olan Fredrik Midtsjö, Ankaragücü'ne katılan Morutan ve Leicester City'e kiralanan Yunus Akgün gibi isimler bu sezon ayrılan isimler olarak göze çarptı. Bu isimlere bir yeni daha eklenmek üzere...
 

Galatasaray'da bir oyuncunun kontratı feshediliyor! Okan hoca üstünü çizdi - Sayfa 3

2019 yılında 3 milyon Euro bedelle kiralanan ve ertesi sezon 5 milyon Euro bonservis ödenerek transfer edilen Christian Luyindama ayrılığın eşiğinde.
 

Galatasaray'da bir oyuncunun kontratı feshediliyor! Okan hoca üstünü çizdi - Sayfa 4

Bir dönem takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Kongolu savunmacı, milli takımda yaşadığı ağır sakatlık ve ardından yapılan yanlış tedavi sonrası eski performansına bir türlü geri dönemedi.