Galatasaray’da kriz etkisi yaratan ayrılık kararı; Okan Buruk’u çaresiz bırakan veda

Süper Lig’in iddialı takımı ve son şampiyonu Galatasaray’da işler iyice karışırken teknik direktör Okan Buruk kara kara düşünmeye başladı. İşte şok etkisi yaratan haberin perde arkası…

Galatasaray’da kriz etkisi yaratan ayrılık kararı; Okan Buruk’u çaresiz bırakan veda - Sayfa 1

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar devam ediyor. Eski kadrosunu bozmadan ek takviyeler yaparak tekrardan Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak isteyen sarı-kırmızılılarda ayrılık haberleri bu sefer peş peşe gelmeye başladı.

Galatasaray’da kriz etkisi yaratan ayrılık kararı; Okan Buruk’u çaresiz bırakan veda - Sayfa 2

Süper Lig'de puan rekoru kırarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Birçok yıldızı kadrosuna katan sarı-kırmızılılarda bu sefer ayrılık haberleri can sıkacak gibi duruyor.

Galatasaray’da kriz etkisi yaratan ayrılık kararı; Okan Buruk’u çaresiz bırakan veda - Sayfa 3

Galatasaray gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalarına devam ediyor. Birçok transferde bulunan sarı-kırmızılı ekipte hangi futbolcuların takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Galatasaray’da kriz etkisi yaratan ayrılık kararı; Okan Buruk’u çaresiz bırakan veda - Sayfa 4

Okan Buruk’u zorda bırakan iddianın detaylarına göre, Boca Juniors'ın sarı-kırmızılıların Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile ilgilendiği belirtildi.