Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrıldı; Sarı kırmızılı taraftarı yıkan ayrıntı

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrılırken herkesi yıkan detaylar da tek tek ortaya çıkmaya başladı. İşte Lucas Torreira transferinin perde arkası…

Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrıldı; Sarı kırmızılı taraftarı yıkan ayrıntı - Sayfa 1

Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon 6 milyon euro karşılığında Arsenal'den transfer ettiği Lucas Torreira ile yollar ayrılıyor.

Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrıldı; Sarı kırmızılı taraftarı yıkan ayrıntı - Sayfa 2

Şampiyonluk coşkusunun devam ettiği Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam ederken yönetim elini çabuk tutmak da oldukça kararlı görünüyor.

Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrıldı; Sarı kırmızılı taraftarı yıkan ayrıntı - Sayfa 3

Teknik direktör Okan Buruk’un direktifleri doğrultusunda transfer çalışmaları devam ederken takımdan gelen bir ayrılık haberi ise moralleri bozacak gibi duruyor.

Galatasaray’da Lucas Torreira ile yollar ayrıldı; Sarı kırmızılı taraftarı yıkan ayrıntı - Sayfa 4

Lucas Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Torreira'yı satmak gibi bir düşüncesi yok. Gelecek hafta tekliflerini dinlemek için Lazio ile bir randevum olacak. Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ve Lucas her zaman İtalya'yı sevmiştir. O satılık olmasa da iş iştir, randevuyu aldık. Lazio büyük kulüp, saygı duyuyoruz ve bu yüzden tekliflerini dinleyeceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.