Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'nde vahim tablo!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalırken yakalanan istatistik vahim tabloyu ortaya koydu. Maçın son bölümünü 10 kişi oynayan rakibine karşı Galatasaray'ın yakaladığı istatistik oldukça dikkat çekti.

Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'nde vahim tablo! - Sayfa 1

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki ilk maçında Kopenhag'ı ağırlamıştı. Mücadele, Sarı-Kırmızılılar'ın son dakikalarda bulduğu gollerle 2-2 eşitlikle sona erdi. Galatasaray'da geri dönüşte faktör olan isim sonradan oyuna giren Tete'ydi.

 

112
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'nde vahim tablo! - Sayfa 2

Sarı-Kırmızılılar’ın, Kopenhag ile 2-2 berabere kaldığı mücadelede Zaha’nın pasında yarım voleyle beraberliği sağlayan Tete’nin harika golü, Şampiyonlar Ligi’nde haftanın en iyi golüne aday gösterilmişti.  

212
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'nde vahim tablo! - Sayfa 3

Adaylar arasında Lazio kalecisi Provedel, Barcelona’dan Joao Felix ve Lens’in futbolcusu Angelo Fulgini de vardı. UEFA’nın sitesinden yapılan açıklamada ilk haftanın en iyi golü ödülüne Tete layık görüldü.

312
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi'nde vahim tablo! - Sayfa 4

Bu arada Brezilyalı yıldız Tete, NT Sports’un Kopenhag kalecisi Kamil Grabara’nın maç sonrası paylaşımıyla ilgili verdiği habere, “Takımını tanımıyorum bile. Ondan ağlara giden topu çıkarmasını istedim. Berbat bir kaleci” diye yazdı.

 

412