6 kategorinin 5'inde Türk takımı birinci oldu

Macaristan Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen Köböre Cup'ta mücadele eden Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk takımı, 6 kategorinin 5'inde birincilik elde etti.

GASTE24 GASTE24
6 kategorinin 5'inde Türk takımı birinci oldu

Türkiye Büyükler Şampiyonası Puta atışlarında ilk üçe giren kadın ve erkek sporcular, Macaristan Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen Köböre Cup etkinliğinde ter döktü.

Dün yapılan yarışma için 25 Ağustos’ta Türkiye'den Macaristan'a hareket eden sporcular, 6 kategoriden 5'inde Türk bayrağını göndere çekmeyi başardı.

Yönetim Kurulu üyesi Metin Ataş’ın yönetici, Teknik Kurul Başkanı Cüneyt Öztan’ın antrenör olarak yer aldığı kafilede Büyük Kadınlarda Aysun Demirci, Özge Erdoğan, Fulya Erilli; Büyük Erkeklerde Osman Bacılı, Osman Kestek ve Ufuk Uslu mücadele sergiledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER