Samsunspor Ronaldo'nun peşinde

Bu sezon Süper Lig hedefine daha sağlam adımlarla ilerlemek isteyen Samsunspor 24 yaşındaki Portekizli oyuncu Ronaldo Tavares'i kadrosuna katmak istiyor. Ronaldo, Penafiel forması giyiyor.

GASTE24 GASTE24
Samsunspor Ronaldo'nun peşinde

Geçtiğimiz sezona Süper Lig parolası ile başlayan ancak Play-Off yarı finalinde hayal kırıklığı yaşayan Samsunspor, bu kez emin adımlarla ilerlemek istiyor. Karadeniz ekibi, ilk olarak Ertuğrul Sağlam'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mehmet Altıparmak'ı getirdi.

Kırmızı-Beyazlılar sonrasında ise 15 transfer yaptı. Tek yabancı transferinde Karadağlı Eraldo Cinari'yi kadrosuna katan Samsunspor, ikinci olarak da rotayı Portekiz'e çevirdi. Ülkenin köklü kulüplerinden Sporting Lizbon'un altyapısından yetişen, şu anda ise 2. Lig ekiplerinden Penafiel'de forma giyen Ronaldo Tavares için Karadeniz ekibinin yeniden temaslara başladığı öğrenildi. Şu anda maliyet araştırması yaptığı belirtilen Kırmızı-Beyazlı yönetimin, önümüzdeki günlerde ise kulübün yöneticileriyle bir araya gelerek, transferi bitirmesinin beklendiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Kaynak: Fanatik

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER