Göztepe'den ''Ali Koç'' açıklaması: Onursal Başkan Mehmet Sepil'den olaylı Fenerbahçe maçı yorumu!

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Süper Lig'in 2. haftasında İzmir'de oynadıkları Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Göztepe'den ''Ali Koç'' açıklaması: Onursal Başkan Mehmet Sepil'den olaylı Fenerbahçe maçı yorumu! - Sayfa 1

Göztepe Onursal Başkanı Mehmet Sepil, Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı.

Sahaya giren Ali Koç'un kendilerine hiçbir şekilde bilgi vermediğini ifade eden Sepil, 'Maçı orada izleyecek sandım' dedi.

124
Göztepe'den ''Ali Koç'' açıklaması: Onursal Başkan Mehmet Sepil'den olaylı Fenerbahçe maçı yorumu! - Sayfa 2

Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Göztepe - Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili Sepil, yazılı bir açıklama yaptı.

 Mehmet Sepil, şu ifadeleri kullandı;

224
Göztepe'den ''Ali Koç'' açıklaması: Onursal Başkan Mehmet Sepil'den olaylı Fenerbahçe maçı yorumu! - Sayfa 3

"Değerli sporseverler, saygıdeğer spor kamuoyu

Cumartesi günü maçtan sonra verdiğim kısa demeçte, 'Şu anda her şey çok sıcak iken bir şey söylemek istemiyorum. Daha sonra gerekli açıklamaları yapacağım' demiştim. Gecenin o saatinde birçok konuya da hakim değildim. Dolayısıyla şu an amacım geçen bu üç gün içerisinde oluşan ortamda kulübüme, şahsıma ve yöneticilerimize büyük suçlamalara cevap vermek. Süreçte neler yaşandığını sizlere tüm açıklığıyla anlatmak istiyorum.

Altını çizmek isterim ki, Göztepe ile birlikte yürüdüğüm 11 yıllık futbol yaşantımda hiçbir zaman, hiçbir futbol kulüp başkanı ve hiçbir kulüple bu şekilde karşı karşıya gelmedik, suçlamadık, suçlanmadık. Dolayısıyla İzmir'de spor kamuoyunda özenle oluşturduğumuz birliktelik ve kardeşlik atmosferinde kulübümüze karşı yapılan suçlamaları çok büyük üzüntüyle karşılıyorum.

324
Göztepe'den ''Ali Koç'' açıklaması: Onursal Başkan Mehmet Sepil'den olaylı Fenerbahçe maçı yorumu! - Sayfa 4

"NEZAKETEN ARADIM, GERİ DÖNÜLMEDİ"

İzmir'de geçtiğimiz hafta son yaşanan sürece gelirsek… Biz Göztepe Spor Kulübü, yani ev sahibi kulüp olarak hassasiyetimiz gereği maçtan iki gün önce yöneticileri arayıp bir ihtiyacınız var mı, bizden herhangi bir beklentiniz var mı, nasıl yardımcı olabiliriz diye arayıp sorarız. Bu yazılı olmayan nezaket kuralları çerçevesinde kulüp yöneticilerinin birbirine yönelik genel bir uygulamasıdır. Maçlarda böyle bir nezaketi her zaman yaşarız. Ben de Ali Başkanı maçtan iki gün önce Perşembe günü aradım, amacım kendisinin böyle bir ihtiyacı olup olmayacağını sormaktı. Herhangi bir ihtiyacı varsa kendisine yardımcı olacağımızı söylemek istemiştim. Ancak telefonuma geri dönülmedi, aramamı göremedi mi bilmiyorum.

424