Gram ve Ons altın fiyatlarında son durum! 2024 için beklenti açıklandı!

FED'in şahin politikalara son vereceğini açıklamasının ardından altın fiyatlarındaki sert yükseliş sürüyor. Ons altın 2000 dolar, altın gram fiyatı 1900 TL psikolojik direncini kırdı. Peki altında son durum ne olacak? İşte, Gram altın alınır mı? Altın yükselir mi düşer mi? Çeyrek altın ne kadar, Ons altın ne kadar, cumhuriyet altını ne kadar? gibi soruların cevapları...

Gram ve Ons altın fiyatlarında son durum! 2024 için beklenti açıklandı! - Sayfa 1

FED'in şahin politikalara son vereceğini açıklamasının ardından altın fiyatlarındaki sert yükseliş sürüyor. Ons altın 2000 dolar, altın gram fiyatı 1900 TL psikolojik direncini kırdı.

122
Gram ve Ons altın fiyatlarında son durum! 2024 için beklenti açıklandı! - Sayfa 2

Peki altında son durum ne olacak? İşte, Gram altın alınır mı? Altın yükselir mi düşer mi? Çeyrek altın ne kadar, Ons altın ne kadar, Cumhuriyet altını ne kadar? gibi soruların cevapları...

222
Gram ve Ons altın fiyatlarında son durum! 2024 için beklenti açıklandı! - Sayfa 3

7 ayın en yüksek seviyesini yakalayan ons altın tarafından destek bulan gram altın fiyatı 1907 TL ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

322
Gram ve Ons altın fiyatlarında son durum! 2024 için beklenti açıklandı! - Sayfa 4

Altın fiyatları bugün agresif hareketlerine ara verdi. Altın piyasası tarafında yaşanan hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatları merak konusu oldu.

422