40 yaş üzerindeki tüm branş öğretmenler aşılanmaya başlıyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 40 yaş üstü branş öğretmenlerinin aşılanmaya başlayacağını duyurdu. Bakan Selçuk da 40 yaş üstü öğretmenlerin ve okul çalışanlarının aşı başvurularının açıldığını söyleyerek, randevuların e-Nabız üzerinden yapılabileceğini duyurdu.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlSağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, 40 yaş üstü branş öğretmenlerinin aşılanmaya başlayacağını duyurdu. Bakan Selçuk da 40 yaş üstü öğretmenlerin ve okul çalışanlarının aşı başvurularının açıldığını söyleyerek, randevuların e-Nabız üzerinden yapılabileceğini duyurdu.
Bugün aşı kampanyasında yeni bir aşamaya geçiyoruz. Yaş sınırlaması olmaksızın tüm ilköğretim öğretmenlerimizi aşı programına almıştık. Şimdi ise 40 yaş üzerindeki tüm branş öğretmenlerimizi aşılamaya başlıyoruz.
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) May 18, 2021
"ŞU ANA KADAR 752 BİN 600 MESAİ ARKADAŞIMIZ AŞILANDI"
Randevuların e-Nabız üzerinden alınabileceğini söyleyen Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da, Twitter üzerinden öğretmenlerin aşılanmasıyla ilgili bilgiler verdi. Selçuk, paylaşımında, "Meslektaşlarımız için öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması sürüyor Bugün 40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın aşı randevuları açıldı. Şu ana kadar 752 bin 600 mesai arkadaşımız için aşı olma imkânı sağlandı. Randevularınızı e-Nabız'dan alabilirsiniz. Sağlıkla..."
Meslektaşlarımız için öncelikli Kovid-19 aşı uygulaması sürüyor.
— Ziya Selçuk (@ziyaselcuk) May 18, 2021
Bugün 40 yaş üzeri tüm öğretmenlerimiz ve okul çalışanlarımızın aşı randevuları açıldı.Şu ana kadar 752 bin 600 mesai arkadaşımız için aşı olma imkânı sağlandı.
Randevularınızı e-Nabız'dan alabilirsiniz. Sağlıkla...