Erdoğan'dan yeni süreç açıklaması: Kabinede değişiklik olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerin ardından uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. AK Parti kongrelerine ilişkin konuşan Erdoğan, "Yeni süreçte Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde Kabine'de de bazı değişiklikler olabilir" dedi.

F5HABER F5HABER
Erdoğan'dan yeni süreç açıklaması: Kabinede değişiklik olabilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk ve Sırbistan'a gerçekleştirdiği resmi ziyaretlerin ardından yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AK Parti kongrelerine ilişkin açıklama yapan Erdoğan, "Yeni süreçte Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde Kabine'de de bazı değişiklikler olabilir" dedi. Erdoğan, "Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir." ifadelerini kullandı.

KÖFTECİ YUSUF AÇIKLAMASI DA GELDİ

Öte yandan Erdoğan, Köfteci Yusuf'un ürünlerinde domuz eti tespit edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bakanlığımızın yapmış olduğu idari işlemler de yargısal denetim altındadır. Herkesin de kendini savunma hakkı bulunuyor. Netice itibarıyla mahkeme nihai kararı veriyor, Bakanlık da denetimin sonucunu yayımlıyor. Bu denetimlerimiz devam edecek, devam ediyor. Sonuç itibarıyla gıda konusu hakikaten ciddiye alınması gereken bir husus." diye konuştu.

SONRAKİ HABER