Tartışma sonrası ablası, eniştesi ve iki yeğenini bıçakladı
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Oğuz Ş. (39), birlikte yaşadığı ablası, eniştesi ve iki yeğenini bıçaklayarak yaraladı. Yaralılardan iki kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te F5Haber'e abone olun
F5Haber'e Google News'te abone olun
Abone OlZonguldak'ın Ereğli ilçesi Sarıkorkmaz Mahallesi Devrek yolu caddesinde saat 20.30 sıralarında bıçaklı saldırı meydana geldi.
Oğuz Ş. beraber yaşadığı ablası Emine ve eniştesi İhsan Sezer ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma üzerine Oğuz Ş. bıçakla ablası Emine ve eniştesi İhsan ve yeğenleri Berat ve Sude Sezer’i yaraladı.
İKİ KİŞİNİN DURUMU AĞIR
Bağrışma seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan aile bireyleri ambulanslarla ilçedeki hastanelere kaldırıldı.
Oğuz Ş. ise gözaltına alındı. Emine Sezer ve Berat Sezer'in durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.