Hande Sarıoğlu her şeyi anlattı...Kavgayı yapım ekibi ayırmış!
Stil İkonu yarışmasından Hakan Akkaya ile kavga ettiği için 4. bölümde programı bırakan güzel spiker Hande Sarıoğlu, 2. Sayfa programına katıldı. Güzel spiker Hakan Akkaya ile kavga etmesinin perde arkasını anlattı. Sarıoğlu Akkaya ile kavga ettiklerini ve araya yapım ekibinin girdiğini de söyledi.
Hakan Akkaya ve Aslıhan Doğan Turan'ın jüri olduğu Stil İkonu yarışmasına sunucu olan Hande Sarıoğlu yarışmayı terk etmişti. Sarıoğlu ve Akkaya arasında ilk günden beri yaşanan anlaşmazlık 5. bölüm çekimi öncesi gerginliğe ve tartışmaya dönüştü.
Yaşanan tartışmanın ardından yarışmadan ayrılan Sarıoğlu, bugün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yaşanan tartışmanın iç yüzünü anlattı.
Akkaya'nın en başından beri programı sahiplendiğini ve kendisini istemediğini söyleye Sarıoğlu, şunları anlattı: "Ben 4. bölümden sonra adaya veda ettim. Ben göndermediler de bizim en başından beri Hakan Akkaya ile yıldızımız barışmadı. Programda ilk Hakan Akkaya ile anlaşılmış. O da yanına partner olarak Aslıhan Doğan Turan'ı alıyor. Bu program sanki Hakan'ın programı gibi oluyor. Ben sunucu olarak tanıştırılınca Hakan'a sürpriz oluyorum.
Hakan en başından beri kendi sunmak için sunucu istememiş. Daha fazla ekranda olmak istemiş. Beni en başından beri programda istememiş. Yapımcılar benden idare etmemi istedi. İlk tanışma toplantısında bile herkese enerjimizin tutmadığını söylemiştim. En başından beri istenmeyen biriydim."