Hasan Arat'tan yeni teknik direktör açıklaması! Rıza Çalımbay sözleri gündeme oturdu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat'tan yeni teknik direktör açıklaması! Rıza Çalımbay sözleri gündeme oturdu - Sayfa 1

Beşiktaş başkanı Hasan Arat, basında yer alan teknik direktör isimleriyle ilgili olarak, "Bizim kendi ifademiz olmadan ortaya atılan isimlere çok itibar etmemek lazım. Basın haklı olarak birçok alternatifleri konuşuyor. Bizim görüştüğümüz hocalar var. Bunlar çok kısa zamanda açıklanacaktır. Bu bilgiyi de direkt bizim medya kanallarımızdan duymanızı da tavsiye ediyorum. Yakın zamanda bizlerden duyacaksınız." dedi.

Hasan Arat'tan yeni teknik direktör açıklaması! Rıza Çalımbay sözleri gündeme oturdu - Sayfa 2

"BEŞİKTAŞ CAMİASI RIZA HOCAYI TARTIŞMAZ"

Hasan Arat'tan yeni teknik direktör açıklaması! Rıza Çalımbay sözleri gündeme oturdu - Sayfa 3

Rıza Çalımbay'ın yalnız bırakıldığına dair açıklamalarını da değerlendiren Arat, "Rıza Hocamız bizim kıymetlimizdir. Beşiktaş'ın efsane ve unutulmaz kaptanıdır. Dolayısıyla Rıza hocanın gönlümüzdeki yeri başkadır. Beşiktaş camiası Rıza hocayı tartışmaz. Bu profesyonel bir ayrılıktır. Bizim ayrılığımızın gönülde olması mümkün değildir. Beşiktaş'ın en önemli değerlerinden birisidir. O yüzden bunu geçici bir ayrılık olarak değerlendirmekte fayda var." şeklinde konuştu.

Hasan Arat'tan yeni teknik direktör açıklaması! Rıza Çalımbay sözleri gündeme oturdu - Sayfa 4

"BİRÇOK OYUNCU GÜNDEMDE"