Honda Civic fiyatları ilk kez böyle oluyor; Ekim listesi bildiğiniz gibi değil

Özellikle gençlerin favori otomobili olan Honda Civic ülkemizde oldukça ilgi gören modeller arasında yer alıyor. İşte Honda Civic Ekim ayı güncel fiyat listesi…

Honda Civic fiyatları ilk kez böyle oluyor; Ekim listesi bildiğiniz gibi değil - Sayfa 1

Honda Civic, son kasasıyla birlikte daha ağırbaşlı bir tasarım ve geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden özellikler sunarak ailelere de cazip hale geliyor. Ülkemizde dört farklı seçenekle sunulan Civic, donanım seviyeleri ve otomatik şanzımanıyla dikkat çekiyor.

112
Honda Civic fiyatları ilk kez böyle oluyor; Ekim listesi bildiğiniz gibi değil - Sayfa 2

Giriş seviyesi fiyatıyla ilgi çeken bu otomobil, 1.573.000 TL'den başlayan bir fiyat etiketiyle satışa sunuluyor. Fiyat konusunda endişe yaşayanlar için önemli bir bilgi ise Civic'in bütün donanım seçeneklerinde tam otomatik şanzımanla birlikte gelmesi.

212
Honda Civic fiyatları ilk kez böyle oluyor; Ekim listesi bildiğiniz gibi değil - Sayfa 3

Honda Civic'in rakipleri arasında yer alan Renault Megane ve Toyota Corolla, giriş seviyesinde manuel şanzımanla beraber sunuluyor.

312
Honda Civic fiyatları ilk kez böyle oluyor; Ekim listesi bildiğiniz gibi değil - Sayfa 4

Bu nedenle Honda Civic, otomatik şanzımanı ile kullanıcılarına konforlu bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor. Otomatik şanzımanın yanı sıra Civic, geniş iç mekanı, güvenlik özellikleri ve yakıt verimliliği gibi konularda da dikkat çekiyor.

412