'9. Boğaziçi Film Festivali' 23 Ekim'de başlayacak

"Boğaziçi Film Festivali", bu yıl 23-30 Ekim tarihleri arasında 9. kez sinemaseverlerle buluşacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'9. Boğaziçi Film Festivali' 23 Ekim'de başlayacak

Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünün desteği ve TRT'nin kurumsal iş ortaklığıyla gerçekleştirilecek festival, hem Türk sinemasından hem de dünya sinemasından dikkat çekici yapımları bir araya getirecek.

Geçen yıl "#HerŞeyeRağmen" sloganıyla film gösterimlerini sinema salonlarında seyirciyle buluşturan festivalin, bu yıl da seyircisini sinema salonlarında ağırlaması planlanıyor.

"Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması"nda yer alacak filmler, "En İyi Ulusal Uzun Metraj Film Ödülü" için jüri karşısına çıkarken, yarışmada ayrıca "En İyi Yönetmen", "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Erkek Oyuncu", "En İyi Senaryo", "En İyi Sinematografi" ve "En İyi Kurgu" dallarında da ödüller verilecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER