Alanyaspor'da Hasan Çavuşoğlu yeniden başkanlığa seçildi

Alanyaspor Kulübünün olağan genel kurulunda Hasan Çavuşoğlu, yeniden başkanlığına seçildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Alanyaspor'da Hasan Çavuşoğlu yeniden başkanlığa seçildi

Alanya Atatürk Spor Salonu'nda Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Gündoğmuş Kaymakamı Hamza Özbilgi ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in de katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda faaliyet raporu, gelir-gider tablosu, denetleme kurulu raporu ve tahmini bütçe okunarak ibra edildi.

Genel kurulda konuşan Çavuşoğlu, kulüplerin gelirlerinin giderlerini karşılamadığını ve bunun için sabit gelir kaynaklarının oluşturulması gerektiğini söyledi.

Alanyaspor'un Süper Lig'de mücadele etmesi ve son 3 yılda ilk 5 mücadelesi vermesinin mucize olduğunu aktaran Çavuşoğlu, "Alanya'mız için hepimiz ter dökmek ve birbirimize destek olmak zorundayız. Sponsorlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER