Bir laptop ve internet yetiyor! İstanbul ikinci sırada

Pandemiyle birlikte dijital göçebelik kavramı hayatımıza popülerleşerek girdi. Artık uzaktan çalışma özgürlüğü birçok çalışanı farklı rotalara itti. İstanbul'un da araştırmalarda en iyiler listesine girdiği dijital göçebeliği yaşayanlar anlatıyor...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bir laptop ve internet yetiyor! İstanbul ikinci sırada

Evden çalışma dünyada birçok kişinin hayatına koronavirüs salgınıyla beraber girdi. Bazıları evlerden sıkılırken ortaya dijital göçebelik kavramı çıktı. Çalışırken seyahat etmek, başka bir ülkede kendi işine devam etmek… Hem yeni bir yer tanımak hem de işine devam etmek pandemide birçok kişinin tercih ettiği yöntem oldu.

2017’de popülerleşmeye başlayan dijital göçebelik kavramı pandemiyle çok tercih edilen bir durum oldu. Hem yurt içinde hem de yurt dışında dijital göçebelik yayılıyor.

Bir laptop ve internet yetiyor! İstanbul ikinci sırada - Resim : 1

Recep Özkırcaali - Zeynep Tuğçe Özkırcaali (İstanbul), İçerik uzmanı, Grafiker

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER