Miss Turkey'de 'estetikli' güzel tartışması: 'Eskiden dişini yaptırsa elenilirdi'

Miss Turkey 2021'de finale kalan adaylar tanıtıldı. Ancak son yıllarda yarışmaya katılan adaylardan bazılarının estetik müdahale geçirmiş olması popüler 'güzellik' anlayışını da yeniden gündeme getirdi. Hurriyet.com.tr hem güzellik uzmanlarına hem de eski güzellere sordu, tartışılan 'güzelliğin' nabzını tuttu

HÜRRİYET HÜRRİYET
Miss Turkey'de 'estetikli' güzel tartışması: 'Eskiden dişini yaptırsa elenilirdi'

Yarın akşam tacının sahibini bulacağı, Miss Turkey 2021'de finale kalan 'kraliçe adayları' son yıllarda olduğu gibi güzelliklerinden çok estetik müdahale tartışmalarıyla gündeme geldi. Özellikle sosyal medya, güzellerle ilgili çok sayıda 'olumsuz' yorumla dolup taştı.

ŞARTLARI: HİÇ EVLENMEMİŞ OLMAK YETERLİ

"18-27 yaş aralığında ve hiç evlenmemiş olmak" şartı ile her genç kadının katılabildiği organizasyonla ilgili kamuoyundaki tartışmaları hurriyet.com.tr'ye yorumlayan 1994 Miss Turkey güzeli, ünlü isim Pınar Altuğ da 'yoğun estetikli güzelliğe' isyan edenlerin arasında.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER