Nasser Al-Khelaifi Yönetimindeki İlk Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu, Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin önderliğinde ve UEFA Başkanı Aleksander Čeferin'in katılımıyla Şubat 2020'den bu yana ilk yüz yüze toplantısını bugün Münih’te gerçekleştirdi. Aynı zamanda beIN MEDIA GROUP Yönetim Kurulu Başkanı da olan Nasser Al-Khelaifi’nin ilk kez başkan olarak katıldığı toplantıda, Avrupa futbolunun toparlanması ve gelişimini destekleme konuları ön planda tutuldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nasser Al-Khelaifi Yönetimindeki İlk Avrupa Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Futbol camiasının UEFA EURO 2020 turnuvasına odaklandığı bir dönemde gerçekleşen toplantıda, Avrupa futbolunun toparlanması ve gelişimini destekleme konusunda; 2024 sonrası manzarayı tanımlamayı amaçlayan ve özünde Avrupa futbolunun gelecekteki uzun vadeli istikrarını korumaya çalışacak olan yeni bir Mutabakat Zaptı (MoU) aracılığıyla Avrupa Kulüpler Birliği’nin UEFA ile olan güvenilir ilişkisini güçlendirme çabalarını sürdürmek ve Avrupa kulüpleri için futboldaki likidite sıkıntısını hafifletmek için bir dizi acil mali destek önleminin geliştirilmesini talep etmek amacıyla UEFA ile ivedi görüşmelerde bulunmak başta olmak üzere bir dizi önemli kararlar alındı.

İşte Avrupa Kulüpler Birliği toplantısında alınan kararlar:

• Futboldaki likidite sıkıntısını hafifletmek için Avrupa kulüplerine yönelik bir dizi acil mali destek önleminin geliştirilmesini talep etmek amacıyla UEFA ile ivedi görüşmelerde bulunulacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER