Nesibe Aydın ve Galatasaray, Cosmos CUP'a galibiyetle başladı

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Antalya 07 Basketbol, Galatasaray, İzmit Belediyespor ve Nesibe Aydın’ın katıldığı “Cosmos CUP” Turnuvası, Nirvana Cosmopolitan Hotel - Cosmos Sports Center’da başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Nesibe Aydın ve Galatasaray, Cosmos CUP'a galibiyetle başladı

Turnuvanın ilk maçında Nesibe Aydın, Antalya 07 Basketbol karşısında rahat bir oyun sonrası 82-44’lük skorla sahadan galibiyetle ayrıldı. Özellikle Katsiaryna Snytsina’nın sahanın her alanında üstün performansı ve ona ayak uyduran Meltem Yıldızhan, Jessica Thomas ve Gülşah Bıçakçı’yla farkı 20 sayı ve üzerinde tuttu. Kadınlar Süper Ligi’nin yeni temsilcisi Antalya 07 Basketbol’da Luca Ivankovic, İlsu Darıcıoğlu ve Gamze Takmaz ile direnmeye çalışsa da farklı mağlubiyete engel olamadı.

Günün ikinci maçında ise kazanan taraf özellikle ikinci yarıda zorlansa da Galatasaray oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde Tina Krajisnik ve Anete Steinberga ile etkili olan Sarı-kırmızılılar ilk çeyrekte 16-21 üstünlük sağladılar. Özellikle ribauntlarda başarılı olan Galatasaray ikinci çeyreği 15-21 ilk yarıyı da 31-42 önde kapadı. İzmit Belediyesi’nde Nirra Fields 11 Sayı, Gabriella Marginean 11 Sayı, İdil Türk 7 sayıyla oynarken, takım olarak sadece 10 ribaunt alabildiler.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER