Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan: 2.7 milyar lira hasılatı aşarız

Ankara merkezli Pasifik İnşaat, İstanbul’daki ilk gayrimenkul projesi için düğmeye bastı. Emlak Konut GYO’ya ait İstanbul Beşiktaş Ortaköy’deki arsanın ihalesini kazanan firma bu alanda lüks konut ve ofisler inşa edecek. Şirketin hedefi ise, ihalede verilen 2 milyar 650 milyon lira toplam hasılat teklifini ikiye katlamak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan: 2.7 milyar lira hasılatı aşarız

Ankara’da ‘Next Level’ markalı gayrimenkul projeleri ile bilinen Pasifik İnşaat İstanbul’daki ilk projesine başlıyor. Şirket, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO), mart ayında İstanbul Beşiktaş Ortaköy arsası için gelir paylaşımı modeliyle gerçekleştirdiği ihaleyi kazanmıştı. Konumu ile dikkat çeken bu arsada inşaat çalışmalarına yıl sonunda başlayacaklarını belirten Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, “İstanbul’da yatırımı uzun süredir planlıyorduk ama özel bir lokasyon bekliyorduk. İstanbul’un en iyi lokasyonunu bulduk. İhaleye katılım yoğundu, iyi hazırlandık ve aldık” dedi.

Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan: 2.7 milyar lira hasılatı aşarız - Resim : 1

2 KATINA ÇIKABİLİRİZ

Eski Levent Jandarma Lojmanları’nın bulunduğu arsada geliştirilecek proje için 2 milyar 650 milyon lira hasılat taahhüt ettiklerini hatırlatan Erdoğan, “Lokasyona ve talebe bakarsak bu rakamın çok üzerine çıkacağımıza eminim. Hatta iki katına çıkabiliriz. Ankara’daki Next Level projemizde belirtilen hasılatın yüzde 50 üzerinde tamamlamıştık. Merkez Ankara projemizde ise 4.2 milyar lira hasılatı 5 milyar liraya kadar taşıdık” diye konuştu. Pasifik İnşaat, şirket payı olarak da Emlak Konut GYO’ya yüzde 45’e denk gelen 1 milyar 192 milyon 500 bin lira taahhüt etmişti. Toplam gelir artınca bu rakam da yükselecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER