Son dakika: Beşiktaş'a imza atan Ghezzal'ın menajerinden Galatasaray itirafı

Transfer döneminde Beşiktaş ile Galatasaray arasında savaş çıkaran ve sonunda Beşiktaş'a imza atan Rachid Ghezzal'ın menajeri, görüşmeler sırasında yaşananları anlattı. Menajer Anoir Faouzi, Beşiktaş ile anlaştıktan sonra da Galatasaray'ın kendilerine daha yüksek bir teklif yaptıklarını ancak Beşiktaş'a verdikleri sözden dönmediklerini dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika: Beşiktaş'a imza atan Ghezzal'ın menajerinden Galatasaray itirafı

Geçen sezon kulüpte kiralık olarak forma giyen Rachid Ghezzal için yapılan uzun temasların ardından sonunda Cezayirli futbolcuyu kadrosuna katan Beşiktaş , önemli bir transfere imza atmıştı. Yıldız isimle seneliği 2.5 milyon Euro’dan 3+1 yıllık anlaşma sağlayan yönetim, oyuncunun kulübüne 3 milyon Euro ödeyecek. Ghezzal’ın Beşiktaş’a transferi sürecinde ismi oldukça ön plana çıkan 29 yaşındaki futbolcunun menajeri Anoir Faouzi, Fanatik'e transfer dönemindeki gelişmeleri anlattı.

İşte Ghezzal'ın menajeri Anoir Faouzi'nin açıklamaları:

"Rachid’in Beşiktaş’a transfer sürecinde Asbaşkan Emre Kocadağ’la defalarca görüştük. Bu süreci Başkan Ahmet Nur Çebi’yle birlikte başarıyla yürüttüler. Zaman zaman fikir ayrılıkları yaşasak da iki taraf da birbirine karşı şeffaf oldu. Başkan Çebi ve yönetici Kocadağ’ı bu süreçteki profesyonel tutumları sebebiyle tebrik ederim. Pazarlıklar devam ederken Sergen Yalçın’la da görüştüm. Bana, ‘Ghezzal’ın takımda kalmasını istiyorum, ona ihtiyacım var’ dedi"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER