Son Dakika: Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu uğuru sürüyor! 11 maçta...

Son dakika haberi... Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun gole direkt katkı yaptığı 11. maçta 10. kez kazandı. Fenerbahçe, Ferdi’nin gol ya da asist yaptığı maçlar arasında sadece 2019-20’de Antalyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu uğuru sürüyor! 11 maçta...

Spor Servisi - Süper Lig’de Giresunspor’u konuk eden Fenerbahçe'de, Ferdi Kadıoğlu henüz 2. dakikada fileleri havalandırdı. Kanarya, 21 yaşındaki yıldızın sarı lacviertlilerdeki kariyerinde gol ya da asist yaptığı 11. Süper Lig karşılaşmasında 10. kez sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı.

Sarı lacivertliler söz konusu karşılaşmalar arasında sadece 2019-20 sezonunda Ferdi’nin asist yaptığı müsabakada Antalyaspor ile deplasmanda 2-2'lik skorla berabere kaldı.

GEÇEN SEZONU YAKALADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER