Son Dakika: Sertaç Komsuoğlu Divan Kurulu'nda açıkladı! Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Djordjevic...

Son dakika haberi... Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü belli oldu. Igor Kokoskov sonrası antrenör arayışına giren sarı-lacivertliler, Aleksandar Djordjevic'te karar kıldı ve Sırp antrenör ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Sertaç Komsuoğlu Divan Kurulu'nda açıkladı! Fenerbahçe Beko'nun yeni başantrenörü Djordjevic...

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Igor Kokoskov'un NBA'e gitmesi sonrası yeni başantrenörünü açıkladı. Sarı-lacivertliler, Sırp koç Aleksandar Djordjevic ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Djordjevic ile olan anlaşmayı Divan Kurulu'nda duyuran Fenerbahçe'nin basketboldan sorumlu yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, hedeflerinde sapma olmadığını söyledi.

Komsuoğlu açıklamasında, "Sayın Aleksander Djordjevic yeni hocamız. Son olarak Milano'yu 4-0'la geçip İtalya'da şampiyon oldu Djordjevic. Fenerbahçe'nin hedefi her zaman ligde şampiyonluk ve EuroLeague'de Final Four'dur. Hedeflerde sapmamız yok. 11-12 Eylül'de hazırlık turnuvamız var. Obradovic ve takımı da gelecek. Partizan'la oynayacağız, Monaco'yla oynayacağız, UNICS Kazan'la oynayacağız. İyi bir kamp olacak" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER