Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk sonrası Kaan Ayhan ve Kenan Karaman bombası!

Galatasaray'da bir yandan seçim hareketliliği yaşanırken diğer yandan da mevcut yönetim transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulübün transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika transfer haberi: Galatasaray'dan Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk sonrası Kaan Ayhan ve Kenan Karaman bombası!

Spor Arena - Galatasaray'da flaş transfer gelişmeleri var. Sezonu Beşiktaş'ın ardından ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da bir yandan seçim hareketliliği yaşanırken bir yandan da Mustafa Cengiz yönetimi, Abdurrahim Albayrak önderliğinde transfer çalışmaları yapıyor.

AYTAÇ KARA VE ALPASLAN ÖZTÜRK İMZAYI BEKLİYOR

İç transferde Marcao'nun sözleşmesini uzatan Galatasaray, sezonun erken açılacak olması sebebiyle transferlerin olabildiğince erken tamamlanması hedefleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Göztepe'den ayrılan stoper Alpaslan Öztürk ve Kasımpaşa ile yollarını ayıran Aytaç Kara ile her konuda anlaşmaya vardı. İki oyuncuyla da transfer döneminin başlamasıyla sözleşme imzalanacak.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER