Volkan Demirel'den Beşiktaşlı yıldıza büyük övgü! "Ligin en iyisi"

Beşiktaş, Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Yeni Malatyaspor'u 3 golle mağlup ederek yoluna yenilgisiz devam ederken maç sonu Volkan Demirel'den yıldız isme övgü geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Volkan Demirel'den Beşiktaşlı yıldıza büyük övgü! "Ligin en iyisi"

Vodafone Park'ta oynanan maçta siyah beyazlıların gollerini Batshuayi (2) ve N'Koudou kaydederken Brezilyalı yıldız Josef de orta sahadaki performansıyla kilit isimlerden biri oldu.

Yayıncı kuruluşta müsabakayı yorumlayan Volkan Demirel, eski takım arkadaşı Josef de Souza'nın performansı hakkında övgü dolu ifadeler sarf etti.

Tecrübeli yıldızın şu ana kadarki performansıyla ligin en iyisi olduğunu belirten Demirel, "Josef de Souza, bizde oynarken de iyiydi. Ancak Beşiktaş'ta fiziğinin yanı sıra teknik olarak da iyi. Bana göre ligin en iyisi" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER