Yengeç Burcu Gezegeni

Burçların her birinin yönetici gezegenleri bulunmaktadır. Yengeç burcu gezeni nedir ve hangisidir? Yengeç burcu gezegeninin etkileri nelerdir? Yengeç burcu gezegen hareketleri nasıl gerçekleşir? Yengeç burcu gezegeni özellikleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yengeç Burcu Gezegeni

Yengeç burcunun ilk on günü içerisinde doğan kişilerin yönetici gezegenleri Venüs olmaktadır. İkinci 10 gün içerisinde doğan kişilerin gezegenleri Merkür'dür. En son 10 günlük sürede doğanların gezegeni ise Ay'dır.

Yengeç Burcu Gezegeni Nedir ve Hangisidir?

Yengeç burcunun yönetici gezegeni Ay'dır. Bu nedenle bu burç insanı Ay'ın değişimi gibi sürekli bir değişim içerisindedir. Ay'ın soğuk bir etkisi vardır. Sisli bir görünüme sahiptir. Ay gezegeni geçmişin belirlenmesini sağlamaktadır. Bu gezegenin dişi bir etkisi bulunmaktadır. Ay, erkeklerin haritasında anneleri ile eşlerini gösteren bir gezegendir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER