Zeynep Bugay’dan Kınalıada’da geçen fantastik bir hikaye

İlk kitabı “Sevgili Nasıl Bulunur” ile kahkahalarla güldüren yazar Zeynep Bugay, ikinci romanı “Proti Adasının Esrarı” ile Kınalıada’da geçen fantastik bir yolculuğa davet ediyor

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zeynep Bugay’dan Kınalıada’da geçen fantastik bir hikaye

Yazar Zeynep Bugay’ın kısa bir aradan sonra çıkardığı ikinci kitabı “Proti Adasının Esrarı” raflarda yerini aldı. İddialı fantastik seriler arasında yerini almaya hazırlanan ‘Proti Adasının Esrarı’ büyülü, sırlarla dolu farklı bir dünyaya yolculuk etmek isteyen okurlar için, yazarın yaşadığı Kınalıada’dan yola çıkarak, terkedilmiş bir kedinin; hayat yolunu, annesini ve kaybettiği sevgiyi arayan naif hikayesini bizlerle buluşturuyor.

Artemis Yayınları’ndan çıkan ve heyecan dolu bir dünyanın kapılarını aralayacağınız romanın yazarı Zeynep Bugay ile ilham aldığı Kınalıada’yı ve kendi hayatının izdüşümünü kurguladığı fantastik hikayeyi konuştuk.

İlk kitabınız “Sevgili Nasıl Bulunur”dan sonra, şimdi ikinci kitabınız “Proti Adasının Esrarı” ile karşımızdasınız… Neler anlattınız yeni kitabınızda?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi [email protected] adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER