İddialı marka Fiat 800 bin TL’nin altına çekti; Bu modelden daha ucuzunu bulamazsınız

Ağustos ayı fiyat listelerinde en büyük sürprizi dev marka Fiat yaparken detaylar da belli oldu. İşte Fiat Fiorino güncel fiyat listesi…

İddialı marka Fiat 800 bin TL’nin altına çekti; Bu modelden daha ucuzunu bulamazsınız - Sayfa 1

Ucuza araba almak ülkemizde pek de kolay değil. Bu gerçeği kabul etmekle beraber güncel piyasa koşulları altında hala uygun araçların var olduğunu da söylemekte fayda var.

113
İddialı marka Fiat 800 bin TL’nin altına çekti; Bu modelden daha ucuzunu bulamazsınız - Sayfa 2

Bunlardan birisi de Fiat Fiorino. Söz konusu belki bir otomobil değil ve bu sebepten dolayı da bir otomobil konforu yok. Ancak Fiat Fiorino'nun Türkiye pazarında sadece ticari amaçlarla kullanılmadığını ve aile arabası olarak kullanıldığını da söylemekte fayda var.

213
İddialı marka Fiat 800 bin TL’nin altına çekti; Bu modelden daha ucuzunu bulamazsınız - Sayfa 3

Fiat Fiorino, baz donanım seviyesinde 1.4 litrelik benzinli motorla beraber geliyor. Bu motor, Fiat'ın bütün arabalarında kullandığı ve de çokça eleştiri topladığı bir motor.

313
İddialı marka Fiat 800 bin TL’nin altına çekti; Bu modelden daha ucuzunu bulamazsınız - Sayfa 4

Ancak zaten Fiorino'dan performans beklemek de araca herhalde haksızlık olacaktır. Aracın manuel vitesle de geldiğini belirtmiş olalım ve artık sizleri hem donanım seçenekleri hem de fiyat listesiyle baş başa bırakmış olalım. İşte Fiat Fiorino Ağustos ayı güncel fiyat listesi…

413