İyilik 18. bölümde tüm dengeleri değiştiren gelişme; Onu görenler gözlerine inanamadı

İyilik dizisi 18. bölüm fragmanında heyecan zirveye tırmandı. FOX TV’nin iddalı yapımı bir zamanların fenomen dizisi Sadakatsiz’i resmen mumla aratıyor diyebiliriz. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey’in kadrosunda yer aldığı İyilik yeni bölümde tüm dengeleri değiştirecek bir gelişme yaşanacak İşte detaylar…

İyilik 18. bölümde tüm dengeleri değiştiren gelişme; Onu görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 1

İyilik dizisinde olayların ardı arkası kesilmiyor. Murat'ın ihaneti ile hayatı alt üst olan Neslihan'ın mücadelesi yürek sızlatırken, İyilik 18. bölüm fragmanını izleyenler gözlerine inanamadı. Haydi gelin detayları birlikte inceleyelim... 

113
İyilik 18. bölümde tüm dengeleri değiştiren gelişme; Onu görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 2

Geçtiğimiz cuma günü FOX TV ekranlarında seyircisi ile buluşan İyilik'te Neslihan, Damla ve Poyraz'ın arasında yaşananlar heyecanı iyice artırmıştı. Neslihan'ın Damla'nın oyununu ortaya çıkardığı sahneler şok etkisi yaratırken, Murat'ın eski sevgilisinin kafasına silah dayadığı anlar ise herkesi tedirgin etti. 

213
İyilik 18. bölümde tüm dengeleri değiştiren gelişme; Onu görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 3

En son yayınlanan bölümde Damla, tıpkı Neslihan'a yaptığı gibi  arkadaş numarası ile Melis'in de hayatına girdi. Murat, Damla ve yeni sevgilisinin aynı ortamda bulunduğu sahneler nefesleri kesti. 

313
İyilik 18. bölümde tüm dengeleri değiştiren gelişme; Onu görenler gözlerine inanamadı - Sayfa 4

İyilik dizisinde olayların ardı arkası kesilmek bilmiyor. Tüm çaresizliğine rağmen çocukları için ayakta durmaya çalışan Neslihan'ın çabası herkesten tam not alıyor. 

413