İyilik 7. bölümde beklenmeyen gelişme! İyilik dizisi yine ekranlara damga vurdu

Ekranların yeni soluğu İyilik, yine herkesin nefesini kesti. İkinci kez ihanetin ortaya çıktığı dizide rüzgar artık ters yönden esiyor! Bundan sonra kendini Murat’tan intikam almaya adayan Neslihan’ın öfkesi etrafındaki herkesi yaktı. İşte Cuma günlerinin iddialı projesi İyilik 7. bölümde yaşananlar…

İyilik 7. bölümde beklenmeyen gelişme! İyilik dizisi yine ekranlara damga vurdu - Sayfa 1

Hikayesinin Sadakatsiz’e benzetildiği İyilik dizisi ilk bölümü ile seyircinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Hatice Şendil, İsmail Demirci, Sera Kutlubey, Perihan Savaş gibi ünlü isimlerin rol aldığı İyilik, 7. bölümü ile resmen ağızları açık bıraktı.

113
İyilik 7. bölümde beklenmeyen gelişme! İyilik dizisi yine ekranlara damga vurdu - Sayfa 2

Damla ile Sinan’ın nişanına engel olmak isteyen Murat’ın davetsiz misafiri, İyilik dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne damga vurmuştu.

213
İyilik 7. bölümde beklenmeyen gelişme! İyilik dizisi yine ekranlara damga vurdu - Sayfa 3

Geçtiğimiz Cuma günü karşısındaki eski eşini gören Şahika’nın fenalaşıp havuza düşmesiyle biten İyilik, dün akşam yine seyirciyi ekran başına kilitledi.

313
İyilik 7. bölümde beklenmeyen gelişme! İyilik dizisi yine ekranlara damga vurdu - Sayfa 4

İYİLİK DİZİSİ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Neslihan’ın kusursuz gibi gördüğü evliliğinin arkasından çıkan ihanette sular durulmuyor! Damla ve Koray’ın tuzağına düşen Murat, bu sefer fena tosladı.

413