İyilik dizisinde o isim kadrodan çıkarıldı; Kimse bu ayrılığı beklemiyordu

İyilik dizisi Fox TV ekranlarında seyircisini şaşırtmaya devam ediyor. Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey’in başrollerinde yer aldığı yapımda beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. İşte tüm detaylar ve İyilik 17. bölüm fragman detayları…

İyilik dizisinde o isim kadrodan çıkarıldı; Kimse bu ayrılığı beklemiyordu - Sayfa 1

Ekranların rekortmen dizisi İyilik kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başararak Fox TV’nin iddialı yapımları arasına girdi. Yeni bölümde bombaların peş peşe patlayacağı İyilik’te sevilen oyuncunun dizinden ayrılması izleyenleri şoke etti. Peki hangi isim kadrodan çıkarıldı? İyilik 17. bölümde neler yaşanacak? Haydi gelin birlikte inceleyim.

115
İyilik dizisinde o isim kadrodan çıkarıldı; Kimse bu ayrılığı beklemiyordu - Sayfa 2

Neslihan, Murat ve Damla’nın hikayesinde işler iyice sarpa sardı. Murat’ın ihaneti herkesin hayatını alt üst ederken, Neslihan’ın intikam ateşi İyilik dizisinde tüm dengeleri alt üst etti.

215
İyilik dizisinde o isim kadrodan çıkarıldı; Kimse bu ayrılığı beklemiyordu - Sayfa 3

Şirketlerinin iflası ile gecekondu hayatı yaşamaya başlayan Şahika, Neslihan ve çocuklarının hayat mücadelesi ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Yeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanan İyilik dizisinde bu hafta seyirciyi şaşırtan birçok gelişme yaşanacak.

315
İyilik dizisinde o isim kadrodan çıkarıldı; Kimse bu ayrılığı beklemiyordu - Sayfa 4

NESLİHAN, DAMLA VE MURAT’IN HİKAYESİNDE YANAN KORAY OLDU

İyilik 16. bölümde Damla’nın yanına giden Koray’ın hazin sonu herkesi şoke etti. Damla, tüm gerçekleri Poyraz’a anlatacağını söyleyen Koray’ı öldürdü.

415