Jose Mourinho'dan İngiliz medyasına flaş açıklama: Fenerbahçe Türkiye'de engelleniyor!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho İngiliz kanalı TNT'ye verdiği röportajda, sarı-lacivertli takımın hakemler tarafından Türkiye'de engellendiğini söyledi.

Jose Mourinho'dan İngiliz medyasına flaş açıklama: Fenerbahçe Türkiye'de engelleniyor! - Sayfa 1

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, UEFA Avrupa Ligi'nde Manchester United ile oynayacakları maç öncesinde Süper Lig'de sarı-lacivertli takımın hakem kararları nedeniyle son on yıldır şampiyon olamadığını açıkladı.

Jose Mourinho'dan İngiliz medyasına flaş açıklama: Fenerbahçe Türkiye'de engelleniyor! - Sayfa 2

İngiliz kanalı TNT'ye röportaj veren Jose Mourinho, Türkiye'de Fenerbahçe'nin hakem kararlarından ciddi şekilde sıkıntı yaşadığını dile getirdi.

Jose Mourinho'dan İngiliz medyasına flaş açıklama: Fenerbahçe Türkiye'de engelleniyor! - Sayfa 3

Samsunspor deplasmanında skorun 2-2 olduğu sırada İrfan Can Kahveci'ye faul yapıldığını söyleyen Jose Mourinho "Son maçımız 2-2 berabere bitti! Yediğimiz o golü, bu ligde sadece Fenerbahçe yerdi. Sadece Fenerbahçe! Başka bir takım o maçı 2-1 kazanırdı ve o gol geçersiz sayılırdı." ifadelerini kullandı.

Jose Mourinho'dan İngiliz medyasına flaş açıklama: Fenerbahçe Türkiye'de engelleniyor! - Sayfa 4

Açıklamalarına devam eden Jose Mourinho "Fenerbahçe'nin son on yıllık tarihi, iyi antrenörler, iyi oyuncular, çok özverili bir başkan ve yönetim kurulu... Hiçbir şey kazanamadılar. Bunun bir sebebi var." diyerek sarı-lacivertlilerin hakem kararlarıyla şampiyonluk yarışlarında engellendiğine vurgu yaptı.