Kayıp Narin'in son sözü! 'Oyun oynayalım' diyen arkadaşına çok konuşulacak yanıt

Kayıp Narin’i arama çalışmaları 16’ncı gününde devam ediyor. “Narin bulundu mu?” sorusu sorulmaya devam ederken, bölgede çalışma yürüten ekipler her detaya çok dikkatli bakıyor. Aramalar devam ederken ancak 16 gün geride kalmasına rağmen tek bir iz bile yok. Onu en son gören 9 yaşındaki M. adlı kız arkadaşı, pedagoglar eşliğinde dinlendi. M., “Oyun oynayalım” dediğini, Narin’in de çok konuşulacak bir yanıt verdiği ortaya çıktı.

Kayıp Narin'in son sözü! 'Oyun oynayalım' diyen arkadaşına çok konuşulacak yanıt - Sayfa 1

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın son sözleri ortaya çıktı.
 

117
Kayıp Narin'in son sözü! 'Oyun oynayalım' diyen arkadaşına çok konuşulacak yanıt - Sayfa 2

Soruşturma sürecinde kamera kayıtları ve ifadelerden elde edilen tespitlere göre 21 Ağustos günü 13.50’de camideki kursa gitmek için evden ayrılan Narin, o gün en son 18.47’de görüldü. 19.30’da da ailesi tarafından aranmaya başladı.
 

217
Kayıp Narin'in son sözü! 'Oyun oynayalım' diyen arkadaşına çok konuşulacak yanıt - Sayfa 3

Aradaki 43 dakika gizemini korurken, bölgede en son 18.59’da görülen amcanın tutuklanmasına giden süreç henüz netliğe kavuşmadı. Narin ile görüntüsü 18.47’de kameralara takılan M. adlı arkadaşı da en son ne konuştuklarını anlattı.
 

317
Kayıp Narin'in son sözü! 'Oyun oynayalım' diyen arkadaşına çok konuşulacak yanıt - Sayfa 4

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre, Narin’i en son gören 9 yaşındaki M. adlı kız arkadaşı, pedagoglar eşliğinde dinlendi. Narin’M., “Oyun oynayalım” dediğini, Narin’in de “Çok yorgunum, oynamayalım” diyerek gittiğini söyledi.

417